Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Voorgerechten :

Carpaccio van witblauw rund
Parmezaan / Rucola / Appelkapper / Kerstomaat / Pijnboompitjes
15,50€

Sushi 'Kookpunt'
Gebrande zalm / Wakamé / Gember / Wasabi / Kroepoek
17,50€

Tartaar van asperges
Serrano ham / Kwartelei / Hojiblanca / Bieslook / Avocado
18,50€

Kort geschroeide Sint-Jacobsvruchten
Asperges / Zeekraal / Limoen / Blanke botersaus / Tijm
23,50€

Hoofdgerechten :

Handgesneden steak tartaar
Krokante salade / Augurk / Sjalot / Kappertjes  *
24,00€

'Puur vita' Rode poon met quinoa
Courgette / Paprika / Saffraan / Dragon / Aubergine
25,50€

Reuze gamba's
Cannelloni / Zwarte olijf / Tomaat / Rucola / Courgette
27,50€

Haspengouwse rib-eye (300 gr.)
Asperges / Kikkererwt / Shiitake / Jus met dragon / Puree
27,50€

Ierse Filet Pur (250 gr.)
Bearnaise / Salade / Tomaat / Komkommer *
33,50€

Zeetong meunière
Salade / Peterselie / Geklaarde boter / Citroen *
33,50€

* Al deze gerechten worden geserveerd met dagelijks huisgesneden verse frietjes of aardappelwedges met rozemarijn..


Na :

Snickers 'Kookpunt'
Karamel mousse / Meringue / Chocolade / Zoete pinda
9,50€

Aardbeien
Crispy witte chocolade / Vanille / Hangop
10,00€

Dame Blanche
Huisgemaakt vers gedraaid vanille ijs / Chocolade
10,00€

Assortiment Limburgse kazen (Achelse blauwe, Maaseyker en Bokrijker Gr. Cru / Chutney van kweepeer / Noten / Toast van zuurdesem
13,50€

 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande