Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Voorgerechten :

Burrata
Tomatensalade / Basilicum / Pijnboompitjes / Rucola
15,50€

Thai beef salade
Sesam / Wortel / Komkommer / Pinda / Koriander / Chili
18,50€ (hoofdgerecht 22,50€)

Sushi 'Kookpunt'
Gebrande zalm / Wakamé / Gember / Wasabi / Kroepoek
17,50€

Runds carpaccio
Zomertruffel / Huisgemaakte truffelolie / Parmezaan
20,50€

Hoofdgerechten :

Handgesneden steak tartaar
Krokante salade / Augurk / Sjalot / Kappertjes  *
24,00€

Mosselen op Spaanse wijze
Tomaat / Ui / Look / Chorizo / Sherry / Rode peper *
25,50€

Kabeljauw in het groen
Cannelloni / Zwarte olijf / Tomaat / Rucola / Courgette / Garnaaltjes
26,50€

Lamsfilet
Couscous / Wortel / Paprika / Feta / Courgette / Aubergine
27,50

Haspengouwse rib-eye (300 gr.)
Chimichurri / Komkommer / Slahartje *
27,50€

Filet Pur (250 gr.)
Bearnaise / Krokante salade / Kerstomaat *
33,50€

Zeetong meunière
Salade / Peterselie / Geklaarde boter / Citroen *
33,50€

* Al deze gerechten worden geserveerd met huisgesneden verse frietjes in ossewit gebakken


Na :

Crème brulée 'classic'
Framboos / Blauwbes / Vanille
8,50€

Roze pompelmoes sorbet
Zoute crumble / Meringue / Limoen / Munt
10,00€

Dame Blanche
Huisgemaakt vers gedraaid vanille ijs / Chocolade / Geklopte room
11,00€

Witte chocolade-yoghurtmousse
Aardbei / Gin / Krokant
11,50€

Assortiment Limburgse kazen
Achelse blauwe / Maaseyker trappist / Bokrijker Gr. Cru / Chutney / Noten / Toast van zuurdesem
13,50€

 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande