Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Voorgerechten :

Kwartel
Groene asperge / Hoeve eitje / Peterselie / Ansjovis
17,50€

Parmigiana di melanzane (veggie)
Tomaat / Aubergine / Parmezaan / Mozzarella
18,50€ (hoofdgerecht 22,50€)

Runds carpaccio
Dun geschaafde asperge / Bieslook / Bokrijker Gr. cru / Limoen
18,50€

Sushi 'Kookpunt'
Gebrande zalm / Wakamé / Gember / Wasabi / Kroepoek
18,50€

Hoofdgerechten :

Handgesneden steak tartaar
Krokante salade / Augurk / Sjalot / Kappertjes  *
24,00€

Zalmfilet met asperges van Herckenrode
Risotto / Basilicum / Jus van tomaat / Garnaal
27,50€

Kabeljauw in het groen
Cannelloni / Zwarte olijf / Tomaat / Rucola / Courgette
27,50€

Parelhoensuprème met asperges van Heckenrode
Sugarsnaps / Pastrami / Dragonsaus
27,50

Haspengouwse rib-eye (300 gr.)
Tierentijn mosterdsausje / Gegrild slahartje / Shiitake *
28,50€

Filet Pur (250 gr.)
Bearnaise / Krokante salade / Tomaat / Komkommer *
33,50€

Zeetong meunière
Salade / Peterselie / Geklaarde boter / Citroen *
33,50€

* Al deze gerechten worden geserveerd met huisgesneden verse frietjes in ossewit gebakken


Na :

Snickers 'Kookpunt'
Karamel mousse / Meringue / Chocolade / Gekarameliseerde pinda
10,00€

Witte chocolade-yoghurtmousse
Aardbei / Mint / Krokant
11,00€

Dame Blanche
Huisgemaakt vers gedraaid vanille ijs / Chocolade / Geklopte room
11,00€

Assortiment Limburgse kazen
Achelse blauwe / Maaseyker trappist / Bokrijker Gr. Cru / Chutney / Noten / Toast van zuurdesem
13,50€

 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande