Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Voorgerechten :

Warm geitenkaasje
Witloofsalade / Cranberry / Okkernoot / Appel
15,50€

Gelakt buikspek
Huisgemaakte pickles / Zilverui / Bloemkool / Augurk
18,50€

Sushi 'Kookpunt'
Gebrande zalm / Wakamé / Gember / Wasabi / Kroepoek
17,50€

Runds carpaccio
Huisgemaakte truffelolie / Parmezaan / Rucola
19,50€

Hoofdgerechten :

Handgesneden steak tartaar
Krokante salade / Augurk / Sjalot / Kappertjes  *
23,00€

Hertenstoverij
Knolselder / Wortel / Raap / Leffe / Veenbesjes / Hangop *
23,50€

Rogvleugel
Rozemarijn / Kappertjes / Beurre noisette / Puree
25,00€

Everzwijnfilet
Pompoencrème / Knolselder / Witloof / Spekjespuree / Loonse siroop
27,50

Haspengouwse rib-eye (300 gr.)
Vermouth saus / Shiitake / Ui / Knoflook *
27,50€

Filet Pur (250 gr.)
Bearnaise / Krokante salade / Kerstomaat *
33,50€

Zeetong meunière
Salade / Peterselie / Geklaarde boter / Citroen *
33,50€

* Al deze gerechten worden geserveerd met huisgesneden verse frietjes in ossewit gebakken


Na :

Crème brulée 'classic'
Framboos / Blauwbes / Merengue
8,50€

Brownie
Banaan / Hazelnoot / Karamel
10,00€

Snickers 'Kookpunt'
Karamel / Pinda / Chocolade
10,00€

Dame Blanche
Huisgemaakt vers gedraaid vanille ijs / Chocolade / Geklopte room
11,00€

Assortiment Limburgse kazen
Achelse blauwe / Maaseyker trappist / Bokrijker Gr. Cru / Chutney / Noten / Toast van zuurdesem
13,50€

 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande