Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Al onze gerechten zijn gemakkelijk op te warmen in de oven of 

de magnetron. Ze bevatten extra verse groenten voor een betere 

weerstand, maar zijn vooral superlekker.

Minestrone met asperges (1 liter)     8,00€

Tomaat, ui, selder, knoflook, wortel, prei, courgette, erwten, pasta, parmezaan

Vitello tonnato     12,50€

Kalfs, tonijn, kappertjes, ansjovis, rucola, citroen

Thaise salade met tonijn      14,50€

Komkommer, lente-ui, wortel, limoen, rode ui, koriander


 

Penne primavera met asperges   12,50€

Pancetta, erwtjes, wortel, knoflook, spinazie, pijnboompitjes 

Wijntip : Wit Median Chardonnay Viognier 2018 Languedoc 9,00€/fles

Paella  16,50€

Kip, vis, gamba, ui, paprika, erwtjes, chorizo, saffraan

Wijntip : Wit Tres Pilares Verdejo Barrica 2017 Spanje 14,90€/fles

Gemarineerde spareribs    16,50€

Koolsalade, gevulde aardappel, BBQ saus

Wijntip : Wit Tres Pilares Verdejo Barrica 2017 Spanje 14,90€/fles


Provencaalse zalm papillot     17,50€

Aubergine, courgette, kerstomaat, zwarte olijf, verse tijm en oregano      

Wijntip : Wit Terra d’alter Reserva Branco 2018 Portugal 14,95€/fles

Runds ribeye 300gr.   23,50€   

Huisgemaakte chimichurri saus, sucrine met tomaatjes, wortel en selder, aardappel wedges

Wijntip : Rosé Median, Grenache en Cinsault 2018 Frankrijk, 9,00€/fles 


Panna cotta            5,00€

Famboos, witte chocolade, munt

Dessert royal           5,00€

vanille crème, rode vruchten, Italiaanse merengue

Witte chocolade-yoghurtmousse           5,00€

Aardbeien, bréqiliznnz, limoen


BBQ DDELUXE PAKKET      25,00€


Bestellen dient best 24 uur vooraf per tel of sms op 0477184488. Toch last-minute ? Vraag dan naar de beschikbare gerechten, we maken altijd een beetje meer.  
Afhalen kan van woensdag tot zaterdag tussen 17 en 18u30 op afspraak.  Tot gauw !




 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande