Contact & nieuwsbrief Facebook Pause Play Mute UnMute

·KOOKPUNT·

DE WERELD OP JE BORD

Suggesties

KAART

Voorgerechten :

Warm geitenkaasje
Witloofsalade / Cranberry / Okkernoot / Appel
15,50€

Gelakt buikspek
Huisgemaakte pickles / Zilverui / Bloemkool / Augurk
16,50€

Runds carpaccio
Huisgemaakte truffelolie / Parmezaan / Rucola
18,50€

Kort gebakken coquilles
Butternut / Chorizo crumble / Hazelnoot
23,50€

Hoofdgerechten :

Steak tartaar 'Winter'
Knolselder / Witloof / Champignons / Suikersla / Walnoot  *
23,00€

Wildstoverij
Knolselder / Wortel / Raap / Leffe / Veenbesjes / Hangop 
23,50€

Kabeljauwhaasje
Spinazie / Garnaaltjes / Kreeftensausje / Tagliatelle
26,50€

Haspengouwse rib-eye (300 gr.)
Risotto met boschampignons / Gepofte sjalot / Parmezaan 
27,50€

Hert 'filet en kroketje'
Pompoencrème / Boschampignons / Witloof / Veenbesjes / Wildjus
29,50

Filet Pur (250 gr.)
Peperroom / Krokante salade / Kerstomaat / Komkommer *
33,50€

Zeetong meunière
Salade / Peterselie / Geklaarde boter / Citroen *
33,50€

* Al deze gerechten worden geserveerd met huisgesneden verse frietjes in ossewit gebakken


Na :

Crème brulée 'classic'
Framboos / Blauwbes / Merengue
8,50€

Brownie
Banaan / Hazelnoot / Karamel
10,00€

Snickers 'Kookpunt'
Karamel / Pinda / Chocolade
10,00€

Dame Blanche
Huisgemaakt vers gedraaid vanille ijs / Chocolade / Geklopte room
11,00€

Assortiment Limburgse kazen
Achelse blauwe / Maaseyker trappist / Bokrijker Gr. Cru / Chutney / Noten / Toast van zuurdesem
13,50€

 

 

Restaurant 't Kookpunt Hemelrijk 13 / 3500 Hasselt / Tel:  011.72.79.69 / E-mail: info@kookpunt.be / Website by Media Minds / Video by Kris Van De Sande